Kontakt oss

Slik kan vi hjelpe deg

  • Fylle ut kontaktskjema 
  • Telefon 905 75 564 Bemannet på kveldstid mellom 18-20. Ubesvarte anrop kontaktes samme kveld.
  • Klikke på Chatteboblen og prat med TetteProffen nederst i høyre hjørne!

Bestille varer

  • I nettbutikken
  • Ringe 905 75 564 (på kveld 18-20) 

Hente pakke selv hos Nettvarehotellet AS - Østfold (kl. 08-16)

Du kan enkelt hente pakken selv ved å velge "utlevering lager Østfold" som fraktmåte når du handler i nettbutikken. Dette er vårt fjernlager hvor alle varene befinner seg. Når du har bestilt er pakken klar for henting når du har mottatt leveringsbekreftelse på e-post. Dette går raskt. Utlevering fra denne lokasjonen koster 150,- da dette er det vi betaler ved henting. Lagerets adresse:

Nettvarehotellet AS

Lundebyveien 5,

1878 Hærland

Hente pakke selv i Nittedal - Foretakets adresse - hverdager kl. 18-20 (helg kl. 09-20)

Primærlageret befinner seg hos Nettvarehotellet AS i Østfold. Ring 905 75 564 (telefontid på kveld 18-20) før du kommer. Vi har små spann med Liquid Roof, Takfornyingspakker samt en del tilbehør. Vi har VISA kortterminal. Ved behov for utlevering av varer som vi ikke har i Nittedal må vi belaste fraktkostnad fra Nettvarehotellet i Østfold.

Betaling

I nettbutikken har du betalingsmåtene Klarna Faktura (14 dager) og bankkort. Etter avtale kan vi sende faktura til forskuddsbetaling.

Firmakunde

Om dere driver med utførende tjenester innenfor vanntetting eller overflatebeskyttelse av gulv eller flate tak bør du ta kontakt. Vi leverer løsninger som gir lønnsomhet ved kortere arbeidstider. Konkurransedyktige forhandlerpriser på maling etter deres behov. Vi kan også tilby bufferlagring og effektiv logistikk om det skulle være behov for større volum på kort tid. Vi har firmakunder som driver med rengjøring, takfornying og taktekking. I tillegg kommer firmakunder som driver med vedlikehold av semitrailer, påbygg, vogntog og varehengere.

Firmaadresse:

LiquidRubber AS
Nedre bjertnes 3 D
1482 Nittedal

Vi hjelper deg, slik at du får beskyttet dine investeringer; takkonstruksjon på bobil, campingvogn eller forsegling av flate tak for næringsbygg eller gulvarealer. 

Ha en fortsatt fin dag!

E-postadresse: Post@LiquidRubber.no