Levering og henting

Levering og frakt

Normalt har du varene på postkontoret 3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. 

Kunder på Svalbard: Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,-

Betaling

I nettbutikken kan du betale med Vipps. Du kan når som helst vippse et beløp til vår butikk 101035, med en kommentar så sender vi deg det du trenger.

Om du som privatkunde ikke ønsker å handle i nettbutikken med Vipps, så send oss en mail. Da kan vi sende deg faktura til forskuddsbetaling. 

Som firmakunde kan du betale via faktura med 14 dagers forfall. Bestillingen bør skje gjennom nettbutikken, eller være skriftlig (e-post) og vi foretar en rask og enkel bakgrunnsjekk av nye firmakunder.

Hente pakke selv på sentrallageret (Østfold)

Her lagerfører vi de største varene. Eksempelvis “20 kg spann med Takfornyer – Flate tak”. 

Du kan enkelt hente pakken selv hos Nettvarehotellet AS ved å velge “utlevering lager Østfold” som fraktmåte når du handler i nettbutikken. Dette er vårt fjernlager hvor alle varene befinner seg. Pakken klar for henting når du har mottatt leveringsbekreftelse på e-post. Dette går raskt. Utlevering fra denne lokasjonen koster 150,- da dette er det vi betaler ved henting. Lagerets adresse er:

Nettvarehotellet AS
Lundebyveien 5,
1878 Hærland

Nettvarehotellet AS

Klikk for å se kart (åpnes i nytt vindu).

Hente pakke selv i Nittedal (Akershus)

Vi har til enhver tid mange ulike tetningsmidler på lager i Nittedal. Eksempelvis EPDM Liquid Roof, RubTec CaraRoof BOX.

Det er stadig en del kunder som velger å ta turen innom Nittedal, ta med seg noe og slå av en hyggelig prat.

Du kan betale kontant og med Vipps. Søk opp butikken: 101035

Åpningstider:
Hverdager kl. 17-20, helg etter avtale. Send mail for å avtale henting, eller ring 905 75 564.

LiquidRubber AS
Nedre Bjertnes 3D,
1482 Nittedal

Nittedal

Klikk for å se kart (åpnes i nytt vindu).