Levering og henting

Levering og frakt

Vi har fast fraktpris til kun kr. 79,-. Normalt har du varene på postkontoret 3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Kunder på Svalbard: Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,-

Betaling

I nettbutikken kan du betale med VISA/MasterCard gjennom betalingsløsningen Stripe (Trygg betaling med SSL kryptering).

Etter avtale kan vi sende faktura til forskuddsbetaling.

Hente pakke selv hos Nettvarehotellet AS (Østfold)

Du kan enkelt hente pakken selv ved å velge “utlevering lager Østfold” som fraktmåte når du handler i nettbutikken. Dette er vårt fjernlager hvor alle varene befinner seg. Pakken klar for henting når du har mottatt leveringsbekreftelse på e-post. Dette går raskt. Utlevering fra denne lokasjonen koster 150,- da dette er det vi betaler ved henting. Lagerets adresse er:

Nettvarehotellet AS
Lundebyveien 5,
1878 Hærland

Nettvarehotellet AS

Klikk for å se kart (åpnes i nytt vindu).

Hente pakke selv i Nittedal (Akershus)

Vi har små spann med EPDM Liquid Roof, RubTec CaraRoof BOX samt. en del tilbehør. Vi har VISA kortterminal. Ved behov for utlevering av varer som vi ikke har i Nittedal må vi belaste fraktkostnad fra Nettvarehotellet i Østfold.

LiquidRubber AS
Nedre Bjertnes 3D,
1482 Nittedal

Nittedal

Klikk for å se kart (åpnes i nytt vindu).