Om LiquidRubber AS

Vi er glade for at du besøker oss! Vårt fokus er å levere innovative og langsiktige løsninger for beskyttelse av flate takkonstruksjoner

Bedriften ble startet i 2013 av Jesper Thiesen som hadde et behov for en type beskyttelse som passet for bruk inne i bilen, nermere bestemt på bilens terskler. Løsningene som fantes i Norge passet egentlig ikke behovet. Tersklene ble lakkert med PlastiDip. Resultatet ble helt greit, men jakten førte også med seg en del spennende inntrykk fra utenlandske løsninger. Norge henger litt etter når det kommer til å ta i bruk nye løsninger og behovet for alternative måter å beskytte flate tak på var absolutt tilstede. Løsningen ble flytende gummi – “LiquidRubber”.

Siden 2013 har vi hjulpet hundrevis av Norske kunder med forebyggende vanntetting av bobil og campingvogn. Vi har gjennomgående svært fornøyde kunder.

De siste årene har vi også åpnet for å levere tilsvarende tetningsprodukter til vanntetting av hus og næringsbygg. Dette viser seg å være en meget solid og kostnadseffektiv løsning med gode tilbakemeldinger.

LiquidRubber AS
Nedre Bjertnes
1482 Nittedal